ОБСЄ: Бойовики в Донецьку гатять із дахів житлових будинків

 

Місцеві жителі розповіли спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, що озброєні люди в Донецьку використовували дахи їхніх будинків як майданчик для обстрілу. Про це повідомив перший заступник голови СММ ОБСЄ на Донбасі Александр Хуг.

“На цьому тижні в ніч на понеділок (30 травня) наші спостерігачі зареєстрували 105 вибухів на північному заході від їх розташування в центрі Донецька. Багато з цих вибухів сталися в Куйбишевському районі міста. За два дні перед цим наші спостерігачі відвідали цей район і побачили пошкоджені житлові будинки. Також місцеві жителі їм сказали, що озброєні люди використовували дахи їхніх будинків для того, щоб звідти робити постріли”, – розповів Хуг на брифінгу в Києві сьогодні, 2 червня.

Читайте також:
Бійці ЗСУ поновили над Донецьком прапор України. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна