Львів’яни збирають підписи за відставку Садового через службову халатність та корупцію  

 

У Львові на сайті Львівської міськради зареєстрували петицію про відставку міського голови Андрія Садового через екологічну катастрофу та трагедію у Грибовичах. Про це повідомив автором петиції є Василь Молдован у “Фейсбуці“.

“За службову халатність, корупцію в мерії та саботування спорудження сміттєпереробного заводу на місці Грибовицького Сміттєзвалища, що призвело до екологічного лиха та низки трагічних подій довкола цієї катастрофи – позбавити міського голову міста Львова – А. І. Садового повноважень очільника міста та визнати роботу виконавчих органів ЛМР незадовільною. Факти, за які передбачена кримінальна відповідальність подати на розгляд компетентних органів”, – йдеться у тексті петиції.

На сторінці у “УКРОП Львівщини” у “Фейсбуці” ще 11 березня був опублікований список фірм із США, Канади, Німеччини, Франції, Італії, Австрії, Нідерландів, Мальти, Чехії, Польщі, Туреччини, Латвії, Росії, України, які пропонували побудувати сміттєпереробний завод і вирішити проблему Грибовицького сміттєзвалища.

Зазначається, що у Львівській міській раді є перелік 43 фірм із 14 країн світу, проте, всім їм було відмовлено. Не було пояснень і від міського голови Львова Андрія Садового.

Перелік фірм, що пропонували побудувати сміттєпереробний завод

Читайте також:
На сміттєзвалищі на Львівщині відновили пошуково-рятувальні роботи

У Львові оголошено жалобу. В ДержНС повідомляють про загрозу чергового обвалу на сміттєзвалищі. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна