Уряд виділив допомогу пораненим активістам Євромайдану та сім’ям загиблих

 

Кабінет Міністрів виділив 13 774,1 млн гривень на виплату одноразової матеріальної допомоги громадянам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час Євромайдану в період з 21 листопада 2013 по 21 лютого 2014 року. Про це прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив під час засідання уряду, передають “Українські Новини”.

“Прийнято”, – сказав він.

Перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів зазначив, що допомога буде надана 167 постраждалим, з яких 17 були внесені до цього переліку за результатами судово-медичних експертиз.

Також Кабінет Міністрів виділив 14 927,3 тис. гривень на виплату одноразової матеріальної допомоги сім’ям громадян, які загинули під час Євромайдану в період з 21 листопада 2013 по 21 лютого 2014 року. Перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів зазначив, що допомогу буде надано сім’ям 107 загиблих.

З його слів, кошти буде виділено зі спеціального фонду державного бюджету Міністерству соціальної політики.

Зазначимо, що 10 березня Кабмін виділив 5,7 млн гривень одноразової допомоги тим, хто отримав тяжкі та середні тілесні ушкодження під час Євромайдану.

Читайте також:
Парламент призначив пенсії пораненим на Євромайдані

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна