Клімкін вказав на унікальність взаємодії між Україною і Німеччиною

 

Німеччина має намір продовжувати політику всеосяжної  підтримки України в усіх сферах. Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ України.

Під час зустрічі міністра закордонних справ Павла Клімкіна та міністра закордонних справ Німеччини Франк-Вальтера Штайнмайєра в Берліні сторони обговорили ключові аспекти імплементації Мінських домовленостей і стан виконання “дорожньої карти” введення безвізового режиму між Україною і Європейським Союзом.

“Під час прес-конференції голова МЗС Німеччини Штайнмайєр запевнив українського колегу в тому, що Німеччина продовжує відстоювати лінію, спрямовану на всеосяжну підтримку України в політичній, економічній сфері та сфері безпеки”, – сказано в повідомленні.

У свою чергу, Клімкін вказав на унікальність існуючого рівня взаємодії між Україною і Німеччиною, висловивши подяку німецькій стороні за останні заяви на підтримку України в рамках G7 (США, Канада, Велика Британія, Німеччина, Франція, Італія, Японія) і ЄС.

Читайте також:
Німеччина не хоче ставити Росію “на коліна”

Німеччина дасть ще 2 млн. євро для переселенців з Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна