Савченко виступила в Раді і замінила свій портрет на трибуні. ВІДЕО

 

Депутат Верховної Ради Надія Савченко виступила на своєму першому пленарному засіданні парламенту, а після завершення виступу заспівала гімн України та замінила свій портрет на трибуні на плакат “Волю в’язням Кремля”.

“Я у Верховній раді знімаю свій портрет з трибуни і замінюю його обличчями хлопців, які будуть дивитися вам у вічі, які зараз ще сидять в тилу ворога, виборюють нашу Україну. Для того щоб кожного разу коли ви виступаєте з цієї трибуни, розуміли, що ви не маєте права не витягнути останнього з них”, – сказала вона.

На початку свого виступу вона подякувала всім людям, причетним до її власного звільнення.

Звертаючись до депутатів Верховної Ради, Савченко заявила: “Я не дам вам забути про хлопців, які билися за україну на Майдані і які зараз воюють на Донбасі”.

Нагадаємо, звільнена з російської в’язниці Надія Савченко була обрана до Верховної Ради за списком ВО “Батьківщина” та ще в кінці 2014 року включена до складу української делегації в ПАРЄ.

Читайте також:
Савченко першою прийшла на засідання Верховної Ради

Савченко: Якщо вам треба, щоб я була президентом, я буду президентом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна