У Росії підкоригували відео зустрічі Медведєва з кримськими пенсіонерами. ВІДЕО

 

Уряд Росії виклав повну версію відео, на якому записана зустріч прем’єр-міністра Дмитра Медведєва з жителями окупованого Криму 23 травня. Однак на цьому відеозаписі невеликий фрагмент бесіди був вирізаний. Про це пише “Крим. Реалії“.

На відеозаписі видно, що російський прем’єр у супроводі охоронців підійшов до групи жителів Феодосії. Вони почали простягати йому документи із проханням посприяти у вирішенні їхніх проблем. Із натовпу люди кричали, що в їхньому місті процвітає корупція і кругова порука. У відповідь Дмитро Медведєв пообіцяв розібратись у ситуації.

На завершення зустрічі, яка тривала трохи менше, ніж дві хвилини, одна з її учасниць поскаржилася на маленьку пенсію. У відповідь на це Медведєв сказав фразу: “Її (індексації пенсії) ніде немає. Просто немає грошей. Знайдемо гроші – буде індексація. Ви тримайтесь тут, вам усього доброго, гарного настрою і здоров’я”. Цей фрагмент зустрічі отримав велику популярність в інтернеті і став предметом численних жартів.

На відео, що опубліковане урядом, був вирізаний фрагмент бесіди Медведєва й феодосійців про пенсії. На ньому місцева жителька каже фразу: “Неправильно індексацію нам нараховують. Кривдять нас”.

При цьому решта фрагменту щодо пенсій залишилася, жо того ж жінка у відповідь на слова Медведєва сказала: “Оце молодець”. Також на відео чути, як кримські пенсіонери кількаразово вигукують “Спасибі вам за Росію!”

Читайте також: 
Медведєв в Криму поспілкувався з пенсіонерами. Україна направила ноту протесту

…..

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна