Лише біля шахти “Бутівка” бойовики випустили 200 мін. Відбито чергову ДРГ

 

Російські бойовики не припиняють обстріли позицій Збройних сил України. За минулу добу, 28 травня, у зоні антитерористичної операції зафіксовано 30 обстрілів, з них 13 – на Донецькому, 12 – на Маріупольському та 5 – на Луганському напрямку.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, напруженою залишається обстановка в районі Авдіївки, де терористи впродовж доби п’ять разів обстрілювали опорні пункти сил АТО зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 та 120 мм.
У районі шахти “Бутівка” ворог випустив близько 200 мін.

О 19:00 в районі Новоселівки Другої диверсійно-розвідувальна група у кількості шістьох бойовиків намагалися проникнути в тил сил АТО. Успішними діями українських військовослужбовців намір диверсантів був зірваний.

Під артилерійським вогнем ворога опинилися укріплення в районі Опитного. А по позиціях поблизу Новгородського супротивник вів вогонь зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку російські найманці обстрілювали опорні пункти в районі Новотроїцького з 82-мм мінометів, а в районі Красногорівки – з великокаліберних кулеметів. Також “працювали” снайпери.

Нагадаємо, днем раніше штаб АТО зафіксував 40 обстрілів, а у бою з ворожою ДРГ загинув комбат 72-ї мехбригади Андрій Жук.

Читайте також:
Українська розвідка відмовилася від зливів в інтернет інформації з Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна