Іллічівський морпорт декомунізують

 

Державне підприємство “Іллічівський морський торговельний порт” (Одеська область) відповідно до вимог закону про декомунізацію отримає нову назву. Про це повідомив директор ДП Сергій Крижановський.

“З урахуванням того, що місто, в якому функціонує наш морський порт, офіційно отримало назву “Чорноморськ”, ми приступаємо до перейменування підприємства. Як тільки отримаємо статут ДП, який зараз на погодженні у Мінінфраструктури України, відразу віддамо його на реєстрацію, згідно з юридичною процедурою. На етапі реєстрації статутних документів і змінимо назву порту на “Чорноморський”, а потім замінимо інші документи, пов’язані з нашою діяльністю”, – цитує Крижановського “Укрінформ“.

Читайте також:
Рада перейменувала Артемівськ, Іллічівськ і ще понад 160 населених пунктів

Диреткор ДП додав, що після завершення процедури перейменування буде подано заявки в міжнародні організації, аби вони зафіксували нову назву порту. Таким чином буде виключено можливість збоїв у роботі з клієнтами та партнерами.

Читайте також:
Мінтранс доручив перейменувати порти “Южний”, “Октябрськ” та інше комуно-ординство

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна