Більшість українців – за відставку Порошенка через офшори, – КМІС

 

Більша частина українців вважають, що президент Петро Порошенко має піти у відставку в зв’язку з інформацією про наявність у нього офшорів. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення клієнта.

48,6% опитаних громадян вважають, що президент “безумовно, повинен” залишити свій пост, 17,5% респондентів відповіли – “скоріше повинен”.

Варіант “скоріше не повинен” обрали 9,3% респондентів, “безумовно не повинен” – 6,3% опитаних.

Ще 18,3% не визначилися зі своєю думкою.

 

Опитування КМІС, що стосувалося також інших політичних питань, проводилося методом особистого інтерв’ю з 13 по 18 травня 2016 року.
Всього було опитано 2 039 повнолітніх респондентів з 110 населених пунктів у всіх областях України, крім анексованого Росією Криму та окупованих територій Донецької і Луганської областей.
Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3% для показників, близьких до 50%, 2,8% – для показників, близьких до 25%, 2% – для показників близьких до 10%, 1,4% – для показників близьких до 5 %.
Ім’я замовника опитування не розголошується.

Читайте також:
Порошенко розповів, коли здав Roshen Ротшильду та як боротиметься з офшорами

Соцопитування: за рік поліція різко наростила довіру. Лідери недовіри – прокуратура й суди

Соціологія: зросло очікування Майдану, але надія на краще – також

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна