Саакашвілі вирішив повернутися до Грузії та включитись у виборний процес

 

Напередодні виборів до парламенту Грузії голова Одеської обласної держадміністрації, екс-президент Грузії Михеїл Саакашвілі повідомив про намір повернутись на батьківщину та активно включитися в політичний процес, при тому не уточнив, коли саме він повернеться. Про це пише “Грузія Online“.

“Нехай ніхто не сумнівається і не сприймає як погрозу, це природна справа, – я маю намір повернутися до Грузії і маю намір активно підключитися до процесів”, – заявив Саакашвілі.

Саакашвілі також анонсував появу в його партії “Єдиний національний рух” нових облич і зазначив, що з кількома з них ведуться активні консультації.

“Ще з кількома людьми ведемо переговори, щоб вони приєдналися до нового списку. Наступні місяці будуть виділені формуванню нової політичної еліти в Грузії, яка буде збагачена багатьма новими цікавими людьми”, – заявив екс-президент.

Саакашвілі очолював Грузію в 2004-2013 роках, провів масштабні реформи, але покинув країну після вступу на посаду нового президента Георгія Маргвелашвілі в листопаді 2013 року.
Головна прокуратура Грузії заочно висунула проти нього звинувачення за декількома кримінальними справами, у тому числі про розтрату близько 5 мільйонів доларів держкоштів на особисті потреби. Пізніше Саакашвілі оголосили у внутрішньодержавний розшук.

Саакашвілі прийняв українське громадянство перед призначенням головою Одеської обласної держадміністрації.

Читайте також:
“Партія Саакашвілі”: пауза після проміжної поразки

Саакашвілі: Одесити показали приклад толерантності й миру

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна