Швейцарія направила два гумконвої на Донбас

 

Два швейцарські гуманітарні конвої доставлять на Донбас медикаменти та хімічні засоби очищення води. Про це йдеться у повідомленні посольства Швейцарії в Україні.

У повідомленні зазначається, що перший поїзд із хімікатами для очищення води вирушив на схід України в Донецьк. Інші товари, включаючи предмети медичного призначення, такі як запасні частини для рентгенівської машини перевозяться у Донецьк вантажівками.

Другий конвой, що складається з 14 вантажівок перевозить 245 тонн хімічних речовин для очищення води у місто Красноармійськ. Частина цього вантажу медичних витратних матеріалів та медикаментів, буде доставлена в лікарню в Курахове.

Конвої супроводжують швейцарські представники з дирекції розвитку і співробітництва, корпусу гуманітарної допомоги і посольства Швейцарії в Києві.

Гуманітарна допомога доставляється на Донбас уже вчетверте з весни минулого року.

Читайте також:
Подарунки Росії для ОРДЛО: напівпорожній 51-й гумконвой,
спецтехніка для МНС, зброя й боєприпаси

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна