Щоб знищити ДРГ росіян, спецоперацію на позиціях війська провела СБУ

 

Служба безпеки України провела успішну спецоперацію зі знищення диверсійної групи терористів “ДНР”.

Як повідомляє прес-центр СБ України, співробітники спецслужби отримали оперативну інформацію про те, що терористи систематично проникають між позиціями українських підрозділів, використовуючи особливості рельєфу місцевості.

Висока активність ДРГ на цій ділянці пояснювалася навчаннями в бойових умовах диверсантів-новачків, які пройшли спецпідготовку на території Російської Федерації. Заходячи в тил українських позицій, диверсанти обстрілювали бійців ЗСУ або намагалися захопити їх у полон.

Для протидії терористам бійців Збройних сил України таємно замінили на спецпризначенців СБУ. Також, для виманювання бойовиків, перед ними засвітили макет протитанкового комплексу Javelin.

У результаті в засідку потрапила диверсійна група терористів у складі семи бойовиків. За підтвердженими даними, під час бою один з диверсантів був убитий, ще троє – тяжко поранені.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” залишилися без кількох тисяч кондомів – контрабанду зупинила СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна