ЗМІ знову заговорили про продаж Липецької фабрики Roshen

 

Російське видання “Kommersant.Ru” сьогодні, 17 травня опублікувало інформацію про продаж Липецької фабрики Roshen холдингу “Слов’янка”. Наразі підприємство належить президентові України Петру Порошенку.

Видання з посиланням на власні джерела повідомляє, що ціна фабрики за два роки суттєво впала. Зараз її оцінюють  у 100 млн. доларів.

Інше джерело заявило, що, крім “Славянки”, є й інші претенденти.

“Якщо переговори і йдуть — це комерційна таємниця”, — цитує видання голова ради директорів “Слов’янки” Сергія Гусєва.

Згодом видання ЛІГА.net опублікувало відповідь російської компанії Roshen на їх запит. У відповіді прес-служби сказано, що у компанії немає покупців.

“Це неправда. “Слов’янка” цікавилася нашою фабрикою в Росії ще рік тому. Але угода не відбулася”, – повідомили в компанії.

Однак, за інформацією ЛІГА.net, російські активи Roshen дійсно готуються до продажу, і, за словами одного з топ-менеджерів корпорації, недавно навіть був покупець. “Однак він передумав, угода зірвалася”, – розповів менеджер.

Як писала “Новинарня”, президент України Петро Порошенко розповів, коли здав Roshen у сліпий траст Ротшильду та як боротиметься з офшорами.

Читайте також:
“Ротшильди” отримали “Рошен” у сліпий траст ще в січні

Юристи Порошенка пояснили, що офшор якраз і потрібен для передачі активу в сліпий траст

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна