Будні Мар’їнки: жінки пішли виносити сміття – підірвалися на розтяжці

 

У Мар’їнці Донецької області дві місцеві мешканки отримали поранення внаслідок підриву на розтяжці. Вони госпіталізовані до лікарні міста Курахове з численними поверхневими осколковими пораненнями черевної порожнини, верхніх і нижніх кінцівок.
Про це повідомили в облуправлінні Національної поліції Донецької області.

“Місцеві жительки 1955 і 1963 року народження на вул. Гагаріна пішли виносити сміття і наткнулися на розтяжку. Поранених жінок побачили городяни, які й викликали швидку допомогу. За попередньою інформацією, стан жінок нетяжкий, стабільний. Проводяться всі необхідні слідчі дії, з’ясовуються обставини події”, – зазначили в поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 – “замах на вчинення умисного вбивства”.

Читайте також:
Троє людей підірвалися на розтяжці в Луганській області, один загинув

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.