У Кам’янці-Подільському хочуть заборонити “Русское радио”

 

У Кам’янці–Подільському збирають підписи під листом до Національної ради з телебачення і радіомовлення та Служби безпеки України з вимогою вжити заходів для припинення трансляції в місті радіостанції “Русское радио. Україна”.
Збір підписів ініціювали активісти волонтерської мережі “Вільні люди”, ВО “Свобода”, національного руху “Дія” та товариства “Просвіта”, повідомляє Муз ТВ Радіо Війна.

Активісти переконані, що існування в Україні на третьому році анексії Криму і війни на Донбасі радіостанції з такою назвою є поза межами здорового глузду.

“А трансляція цією радіостанцією пісень артистів, які брали участь і публічно підтримують анексію Криму й терористів так званих ЛНР і ДНР є цинічним знущанням над українцями і підтримкою даною радіостанцією позиції і дій цих співаків стосовно України”, – наголошують ініціатори збору підписів.

Раніше сайт МТРВ повідомляв, що в ефірі “Русского радио. Україна” щодня можна почути співаків, які публічно підтримували окупацію Криму Росією або терористів “ЛНР/ДНР”: Олесандра Іванова, Діану Гурцкую, Діму Білана, Альону Висоцьку, гурти А-Студіо й “Город-312”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна