АТО: один загиблий і троє поранених на вибухових пристроях

 

За минулу добу, 10 травня, в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий, троє отримали поранення. Про це повідомив на брифінгу речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, бійці ЗСУ постраждали внаслідок підриву на вибухових пристроях.

Уранці прес-служба штабу АТО поінформувала, що загалом впродовж минулої доби противник 11 разів обстріляв позиції Збройних сил України.

“На горлівсько-світлодарській один з наших опорних пунктів в районі Луганського потрапив під вогонь противника з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів.
На Маріупольському напрямку українських воїнів, що несуть службу неподалік Тарамчука, обстрілював ворожий снайпер”, – повідомили у штабі зокрема про інциденти, що сталися після настання сутінок.

Головне управління розвідки МОУ зазначає, що 11 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів та БМП були в таких районах: 1 – Щастя (Новоайдарський напрямок); 1 – Луганське (Слов’янський напрямок); 5 – Авдіївка, Мар’їнка (Донецький напрямок); 4 – Тарамчук, Новотроїцьке, Старогнатівка (Волноваський напрямок).

“У районі промзони Авдіївки виявлено розгортання на передових позиціях підрозділів 1-го мотострілецького батальйону 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ та активне задіяння диверсійно-розвідувальних груп”, – зазначили в ГУР.

Читайте також:
Підсумки “пасхального миру”: 4 загиблих, десятки поранених

Безпілотники українських волонтерів покрили Донецьк. Фотодокази з соцмереж

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна