До Донецька прибуло підкріплення з бригади засуджених у Києві ГРУшників

 

Українська розвідка оприлюднила нові дані про прибуття російських окупаційних військ на Донбас.

“До м. Донецьк прибув підрозділ 3-ї окремої бригади спеціального призначення (Тольятті) Центрального військового округу ЗС РФ. Командир бригади – полковник ЗС РФ Щепін Сергій Анатолійович”, – ідеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

ГУР звертає особливу увагу, що два військовослужбовці цього з’єднання – капітан ЗС РФ Євген Єрофєєв та сержант ЗС РФ Олександр Александров – відповідно до рішення Голосіївського районного суду м. Києва від 18 квітня ц.р. засуджені до позбавлення волі строком на 14 років та визнані винними у веденні агресивної війни за попередньою змовою з групою осіб, сприяння діяльності терористичної організації, здійсненні теракту, застосуванні зброї для провокації воєнного конфлікту.

Місць тому в ГУР МОУ уже повідомляли про прибуття на Донбас підрозділів 3-ї окремої бригади спецпризначення ГРУ генштабу Росії.

Крім того, українською розвідкою встановлено, що на посаді заступника командира по озброєнню 1-го мотострілецького батальйону 3-ї омбр (Горлівка) так званої “армії ДНР” перебуває капітан ЗС Росії Чепкасов Олексій Володимирович, 1986 р.н.
Він народився в Амурській області, закінчив Далекосхідне вище загальновійськове командне училище у 2007 р., брав участь у бойових діях у Південній Осетії у 2008 р., а на території України використовує документи прикриття на прізвище Іванов.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна