На Яворівському полігоні біля гранатомета загинув один військовий, двоє поранені

 

На Яворівському полігоні у Львівській області загинув один військовослужбовець, ще двоє були поранені. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на Західний регіональний медіацентр Міноборони.

Як розповів керівник медіацентру полковник Олександр Поронюк, інцидент стався сьогодні, 5 травня, під час стрільби з гранатомета АГС-17.

“Граната розірвалася на близькій відстані від розрахунку, в результаті поранення отримали троє військовослужбовців”, – повідомив він.

Поранених доставили до військового шпиталю у Львові. Один із них помер під час транспортування. Двом надають медичну допомогу.

На місце інциденту виїхали представники військової служби правопорядку та військової прокуратури.

УНІАН із посиланням на полковника Олександра Пронюка повідомляє, що інцидент стався близько 14:00.
Зазначається, що постраждалі військовослужбовці – з одного підрозділу, який проходить бойове злагодження на території Яворівського полігону.

Читайте також:
Вантажівка полтавського батальйону підірвалася в АТО на протитанковій міні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна