Місія МВФ приїде 10 травня

 

Місія Міжнародного валютного фонду відвідає Україну 10-18 травня. Її очолить Рон ван Руден.

Як зазначено в повідомленні Фонду, місія продовжить дискусії на політичному рівні з українською владою в контексті другого перегляду програми в рамках угоди EFF.

Як відомо, МВФ схвалив програму фінансової допомоги Україні на суму близько 17,5 мільярдів доларів у квітні 2014 року. До Києва вже надійшли два транші допомоги. Однак надходження в рамках програми призупинилися вісім місяців тому.

Важливою умовою для продовження фінансування стало прийняття держбюджету на 2016 рік та рішення нового уряду щодо підвищення ціни та газ для населення та ін.

У квітні директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що місія Міжнародного валютного фонду найближчим часом відвідає Україну. Про це повідомило посольство України в США за підсумками зустрічі Лагард з українською делегацією на Весняних зборах керівників МВФ і Світового банку у Вашингтоні.

Читайте також:
МВФ: Українська економіка готова поновити зростання. Тарифи теж

Гройсман: План МВФ – це план України

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна