В Одесі невідомі обстріляли і побили журналістів телеканалу. ВІДЕО

 

В Одесі невідомі обстріляли журналістів місцевого “7-го каналу”. Це відбулося біля входу в редакцію за адресою вул. Старопортофранківська, 99, повідомляє сайт телеканалу.

Всього нападників було троє — один із них стріляв із помпової рушниці, влучивши в плече і голову журналісту, решта двоє били двох операторів.

Як видно з камер спостереження, зловмисники приїхали на автомобілі “Хонда Акорд” темно-сірого кольору, з держномерами ВН 4152 НВ.

Наразі відомо, що в одного оператора перелом стінки гайморової пазухи, у другого — перелом носа і попередньо – струс мозку, а в журналіста — кульові поранення голови і спини.

Honda під’їхала до телеканалу о 16:04, звідти вийшли люди в спортивному одязі і попрямували до журналістів. О 16:06 почалася штовханина, потім одразу пролунали постріли. Щоб вистрілити, невідомий підійшов майже впритул.

На місце події одразу приїхала поліція, поранених госпіталізовано.

В Одесі оголошено план “Перехоплення”, слідство встановлює, чи була причиною нападу журналістська діяльність постраждалих.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна