Бойовики влучили у вагончик українських фіскалів в Станиці Луганській

 

По українських об’єктах у Луганській області за останню добу бойовики незаконних збройних формувань здійснили сім обстрілів – у Станиці Луганській, Щасті та в Попаснянському районі. Про це в соцмережі повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністарції Георгій Тука.

“У Станиці АГС (гранатомет) влучив у вагончик працівників фіскальної служби безпосередньо на КПВВ (контрольному пункті в’їзду-виїзду). Окрім того, є численні випадки влучень АГС у будинки, розташовані в центрі міста, в тому числі і в ті, які були щойно відремонтовані: знову розбиті вікна, поламані дахи… Сволота!!! Жертв немає”, – написав Тука.

“Прошу, не питайте “коли відкриєте КПВВ” – самі бачите”, – додав голова ВЦА.

Нагадаємо, пішохідний КПВВ у Станиці Луганській на початку квітня закрили через постійні обстріли бойовиків, а облаштований КПВВ “Золоте” не вдалося ввести в дію через небажання сепаратистів “ЛНР” пропускати людей зі свого боку. Тож зараз на Луганщині не працює жоден перехід через лінію розмежування.

Читайте також:
На великодні свята на КПВВ і цвинтарях Донеччини посилять заходи безпеки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна