У Краматорську одного з депутатів затримали на хабарі $20 тис.

 

Співробітники Служби безпеки України спільно з Військовою прокуратурою сил АТО затримали на хабарі одного з депутатів Торецької міської ради (колишній Дзержинськ Донецької області).

Депутат приніс 20 тисяч доларів співробітникові СБ України за сприяння в закритті кримінального провадження, відкритого за  ч. 1 ст. 204 (“незаконне виготовлення або збут підакцизних товарів”) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє прес-центр СБУ, правоохоронці “взяли” депутата у Краматорську в автомобілі під час спроби передати гроші співробітникові спецслужби, який перед тим повідомив колегам про “пропозицію”.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (“давання хабара” – карається штрафом від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 2 до 5 років).

Тривають невідкладні слідчі дії.

Працівники СБУ в Краматорську затримують на хабарі одного з депутатів Торецької міської ради. Фото: СБУ

Працівники СБУ в Краматорську затримують на хабарі одного з депутатів Торецької міської ради. Фото: СБУ

долари - працівники СБУ в Краматорську затримали на хабарі одного з депутатів Торецької міської ради

Читайте також:
У Харкові затримали капітана з військкомату, який взяв хабара за “білий білет”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна