Окупанти в Криму відпрацьовують захоплення об’єктів на півдні України

 

В окупованому Криму російські військові під час навчань відпрацьовують захоплення об’єктів на півдні України. Такі дані оприлюднила російська розвідка.

“У районі аеродрому Джанкой противник відпрацьовує питання захоплення найбільш важливих військових/цивільних об’єктів на території південних регіонів України. Під час тактико-спеціального тренування груп спеціального призначення ЗС РФ (до 30 осіб) відпрацьовувалось десантування з вертольотів парашутним способом з метою захоплення та утримання об’єктів умовного противника”, – повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони України.

За даними ГУР, під час навчань використовувались парашутні системи типу “крило”, що дозволяють здійснювати приземлення в обрану точку десантування, зокрема в умовах обмеженої видимості та за наведенням по радіомаяку.

“Район проведення заходу відповідає фізико-географічним умовам Херсонської та Миколаївської областей”, – зазначається в повідомленні.

Читайте також:
РФ продовжує військові провокації біля кордону України і в Криму

Літаки-розвідники Росії баражують уздовж південного кордону України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна