Кріт української розвідки в 2-му корпусі “сепарів” продовжує рити досьє на скаженого полковника Бушуєва

 

Через чергові прояви психічної неврівноваженості Олександра Бушуєва – командира 7-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ (підрозділ “армії ЛНР”, що базується в Дебальцевому) Збройні сили України знищили командно-спостережний пункт одного з батальйонів бригади. Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міноборони України від 25 квітня.

Ідеться про бригаду, яка вже неодноразово відзначалася шаленими “зальотами”. Це призвело до того, що російське командування 2-го АК мусить постійно тримати в 7 омбр у Дебальцевому кількох офіцерів штабу корпусу для роботи в складі слідчих комісій.

Як уже повідомлялося, близький товариш командира 7 омбр, комкорпусу генерал-майор Євген  Нікіфоров усіляко намагається спровадити неврівноваженого друга на навчання до військової академії генштабу ЗС РФ. Але полковник Бушуєв і надалі залишається в бригаді.

Відомо, що протягом останнього тижня порушено “дві справи службової перевірки, де головним фігурантом виступає командир 7 омсбр полковник ЗС РФ Олександр Бушуєв.

Командуванням 2 АК визнає, що полковник Бушуєв “схильний до авантюризму та недотримання військової дисципліни”. Так, 23 квітня командир 7 омбр без попереднього узгодження з вищим начальством віддав наказ на обстріл сил АТО з позицій 3-го мотострілецького батальйону бригади.
“У результаті вогню ЗСУ у відповідь було знищено командно-спостережний пункт 3-го мотострілецького батальйону 7 омсбр у районі н.п. Санжарівка.
За несанкціонований наказ щодо обстрілів позицій Збройних сил України, що призвів до тимчасового порушення системи управління передових підрозділів [бригади бойовиків], командиру 7 омсбр полковнику О. Бушуєву оголошено попередження про неповну службову невідповідність”, – повідомляє українська розвідка.

Крім того, український “кріт” в “армії ЛНР” інформує про нові факти “особистих конфліктів” Бушуєва з офіцерами штабу 7 омсбр та прояви його психічної неврівноваженості.

Внаслідок нервового зриву полковник Бушуєв втратив більше 20 кг ваги. У цьому “він намагається звинуватити свого начпрода”. Тож 20 квітня від виконання службових обов’язків було відсторонено начальника продовольчої служби 7 мотострілецької бригади 2 АК “за низьку організацію харчування особового складу”.

Нагадаємо, комбриг 7 омсбр Бушуєв раніше накликав гнів свого товариша, командира корпусу Євгена Нікіфорова через втрату бригадою безпілотного літального апарату “Гранат-1” російського виробництва.
Після цього командувач 2-го армійського корпусу генерал-майор ЗС РФ Євген Нікіфоров дав негативну характеристику Бушуєву для вступу в академію генштабу ЗС Росії.
Утопивши на полігоні чотири БМП, підлеглі Бушуєва вкрали бронетранспортер у “сусідів” із 5-ї мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу ЗС РФ.

Можливо, і цих бійців, як і своїх підлеглих у 83 одшбр в Росії у 2011 році, комбриг примушував співати гімн РФ у протигазах.

Коли вже вважалося, що Бушуєв їде з Донбасу в академію ГШ, у бригаді було проведено ревізію, яка показала, що 66 одиниць техніки несправні та неготові до бойового застосування, зокрема сім танків, а крім того – вкрадено 6 нових двигунів та комплектів запасних частин до автомобілів КамАЗ, отриманих із Росії в березні ц.р.

Читайте також:
Розвідка доповіла про нові “зальоти” російських командирів в “армії ЛНР”

Бойовикам “ДНР” видали зарплату. Випили. Що було потім – дізналася розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна