Із київської поліції вигнали співробітника, який пропагував символіку “армії ДНР”

 

Начальник головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко звільнив працівника поліції, який повісив у своєму автомобілі символіку підрозділу бойовиків – так званої 3-ї окремої мотострілецької бригади “Беркут”, яка входить до складу “армії ДНР”.

“Наказ про його звільнення я вже підписав. За даним фактом проводимо службове розслідування, висновок якого направимо в прокуратуру і СБУ”, – повідомив Крищенко в соцмережі.

“Для мене незрозуміла ситуація, коли людина, яка була в АТО, використовує символіку окупанта. Сьогодні мені не важливо, що думав цей чоловік, роблячи такий крок, важливо, що своїм вчинком він кинув тінь на всіх своїх братів-поліцейських, на весь гарнізон київської поліції. Одна людина одним вчинком може перекреслити місяці роботи величезного колективу. Тому, переконаний, йому не місце в поліції”, – додав керівник ГУ НП.

Раніше в мережі з’явилося відео, на якому зафіксована машина київського поліцейського біля Дарницького райвідділку, в якій висить емблема “Беркута” на фоні російського прапора з георгіївською стрічкою та гаслом “Русские своих не бросают”.

Читайте також:
ГПУ затримала екс-заступника командира київського “Беркута”

В Україні готуються штрафувати за носіння “колорадської” стрічки.
Законопроект пояснює, чому

Аваков всупереч закону усунув Деканоїдзе від реального керування Нацполіцією, – адвокат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна