Кількість обстрілів з боку бойовиків знову зростає. По Авдіївці б’ють з мінометів

 

Минулої доби, 23 квітня, інтенсивність обстрілу українських позицій на Донбасі з боку бойовиків самопроголошених “народних республік” знову зросла. Як повідомляє прес-служба штабу антитерористичної операції, за вказаний період ворогом здійснено 41 обстріл.

Нагадаємо, днем раніше було зафіксовано 19 обстрілів, 21 квітня – 30 обстрілів, 20 квітня – 33 обстріли, 19 квітня – 23 обстріли, 18 квітня – 46, 17 квітня йшлося про 79 обстрілів, а минулого тижня – понад сотню.

Найгарячіше вчора було знову на Донецькому напрямку, де бойовики завдавали вогневих ударів у напрямку Авдіївки, використовуючи міномети калібрів 120 та 82 мми, заборонені Мінськими угодами. Поруч із цим бандитські формування обстрілювали українських захисників із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Спільники кремля нехтували режим припинення вогню і в районах українських позицій поблизу Зайцевого, Опитного, Мар’їнки, Широкіного та Пісків.

“Незважаючи на тактику ведення вогню з різної зброї одночасно та підвищення інтенсивності обстрілів на окремих ділянках фронту, позиції сил АТО залишилися незмінними”, – повідомили в штабі операції.

Читайте також:
Візитка Яроша справді була знайдена бойовиками.
Правда про перший наступальний бій війни з Росією

“Красиво горять”. Подробиці знищення ПТУРом розрахунку бойовиків під Попасною. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна