Програмою СБУ “На тебе чекають вдома” скористалися вже 60 бойовиків

 

У рамках програми Служби безпеки України “На тебе чекають вдома” із “ДНР” та “ЛНР” на підконтрольні Україні території повернулося вже більше 60 бойовиків, з них половину звільнили від кримінальної відповідальності. Про це на брифінгу повідомив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

“Наразі можемо повідомити про те, що умовами програми вже скористалися понад 60 колишніх бойовиків незаконних збройних формувань так званих „ДНР“ і „ЛНР“. Стосовно 29 вже прийняті рішенні суддів про їх звільнення від кримінальної відповідальності або про звільнення від покарання… з випробувальних терміном”, – повідомив Ткачук.

Він нагадав, що програма “На тебе чекають вдома” започаткована в серпні 2015 року, і ““21 серпня ми вже повернули першого члена НЗФ”.

Читайте також:
Програма СБУ для бойовиків “На тебе чекають вдома”: кому амністія, кому тюрма

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна