Вкрасти все. Нові зальоти полковника Бушуєва, комбрига “армії ЛНР”

 

“Веселого” комбрига 7-ї омсбр 2-го армійського корпусу (так звана “армія ЛНР”), полковника збройних сил РФ Олександра Бушуєва таки прибирають з Донбасу, де його “служба” вже обросла легендами міжнародного масштабу. Бушуєва відсилають “на велику землю” складати іспити для вступу до військової академії генерального штабу ЗС РФ. Після себе в Дебальцевому полковник залишає розграбовану “випалену землю”.

Начальство 2-го АК 16-17 квітня провело в 7-й окремій мотострілецькій бригаді (ППД – Дебальцеве) позачергову перевірку стану готовності бойової техніки і було вражене рівнем крадіжок та нехлюйства в часи Бушуєва.

Як стало відомо з донесення Головного управління розвідки Міноборони України, серед виявлених суттєвих проблем у 7 омсбр – такі:

  • 66 одиниць техніки несправні та неготової до бойового застосування, у т.ч. сім танків, п’ять броньованих тягачів МТЛБ, 15 автомобілів КамАЗ та 16 – “Урал”;
  • відсутність шести нових двигунів та комплектів запасних частин до автомобілів КамАЗ, отриманих з Росії у березні ц.р. для ремонтно-відновлювальних робіт.

“Офіцери штабу 7 омсбр виказали відкрите невдоволення поведінкою свого психічно-неврівноваженого командира, який намагається покласти всю відповідальність за розкрадання нових двигунів для армійських автомобілів на свого заступника з технічної частини, та вважають очевидною непричетність “зампотеха” до крадіжки через його тривалу відсутність (лікування у Ростові-на-Дону)”, – ідеться в повідомленні ГУР МО.

“До конфлікту офіцерів з командиром бригади додалась принципова позиція заступника командира по роботі з особовим складом 7 омсбр полковника ЗС РФ О. Кірієнкова, який відмовився супроводжувати до Росії тіло загиблого 15 квітня ц.р. снайпера (позивний “Юпітер”) та вимагає доручити цю “почесну місію” полковнику ЗС РФ О. Бушуєву з огляду на його особистий наказ здійснювати снайперські обстріли позицій сил АТО”, – зазначає розвідка.

Нагадаємо, комбриг 7 омсбр Бушуєв раніше накликав гнів свого товариша, командира корпусу Євгена Нікіфорова через втрату бригадою безпілотного літального апарату “Гранат-1” російського виробництва.
Після цього командувач 2-го армійського корпусу генерал-майор ЗС РФ Євген Нікіфоров дав негативну характеристику Бушуєву для вступу в академію генштабу ЗС Росії.
Утопивши на полігоні чотири БМП, підлеглі Бушуєва вкрали бронетранспортер у “сусідів” із 5-ї мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу ЗС РФ. Ця ж бригада відзначалися й багатьма іншими “зальотами”, про які ставало відомо українській розвідці.

Читайте також:
Розвідка доповіла про нові “зальоти” російських командирів в “армії ЛНР”

Бойовикам “ДНР” видали зарплату. Випили. Що було потім – дізналася розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна