Російські окупанти воюють між собою за пансіонати на “рів’єрі ДНР”

 

Напередодні початку нового курортного сезону посилилася боротьба командирів різних підрозділів російських окупаційних військ за контроль над базами відпочинку, розташованими на узбережжі Азовського моря.
Про одну зі збройних сутичок на “рів’єрі ДНР” повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, 15 квітня відбулося бойове зіткнення підрозділу окремого розвідувального батальйону з Донецька (командир батальйону – підполковник ЗС Росії К. Канаплянік) з підрозділами 9-го особливого мотострілецького полку морської піхоти (командир полку – полковник ЗС РФ Д.Бондарєв) за контроль над базою відпочинку “Олександрія” в селі Безіменне.

“Уникнути втрат під час невпорядкованої стрілянини вдалося завдяки особистому втручанню командувача 1-го армійського корпусу генерал-майора ЗС РФ Валерія Асапова”, – повідомила розвідка.

Варто зазначити, що село Безіменне розташоване на азовському узбережжі між Широкиним та окупованим Новоазовськом, за 8 км від Широкиного, яке віднедавна повністю контролюють українські війська.

Пансіонат “Олександрія” – один із найкращих у Безіменному, він належить ТОВ “Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча” (група “Метінвест” Ріната Ахметова).
Незадовго до початку війни на Донеччині “Олександрію” реконстроювали.

Читайте також:
Бойовики на Луганщині втопили чотири свої БМП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна