Окупантам в “армії ДНР” не дають м’яса. Пояснюють – “піст”

 

У бойовиків та російських кадрових військовослужбовців 1-го армійського корпусу (так звана “армія ДНР”) – суттєві проблеми з раціоном харчування. Про це повідомляє в сьогоднішньому зведенні Головне управління розвідки Міноборони України, посилаючись на дані перевірки стану бойової готовності частин та з’єднань 1 АК комісією Центру територіальних військ із Новочеркаська Південного військового округу ЗС РФ (Ростовська область).

“Встановлено факти незадовільного харчового забезпечення особового складу та відсутність у раціоні харчування м’яса та м’ясопродуктів“, – доносить розвідка.

Тиловики так званої “армії ДНР” виправдовуються тим, що триває Великий піст перед Великоднем.

“У своїх поясненнях начальники продовольчих служб військових частин та заступник командувача 1 АК з тилового забезпечення зазначили, що військовослужбовці тимчасово переведені на пісне меню у зв’язку з релігійними святами”, – сказано в повідомленні ГУР.

За інформацію розвідку, особовий склад “армії ДНР” нарікає на низьку якість продуктів і “гнилі овочі”.
При цьому “близько третини місячного грошового утримання передається начальникам продовольчих служб для придбання якісних продуктів на продовольчих ринках та у супермаркетах”, – ідеться у звіті.

Читайте також:
Росія вимагає від “глави ДНР” повернути гроші за вкрадене ним “гуманітарне” пальне

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна