Бойовиків та “ватників” ДНР лякають сифілісом з американських безпілотників

На окупованих територіях Донбасу влаштовують криваві облави на “українських шпигунів”, крім того, бойовиків “ДНР” і місцеве населення жахають “секретним вірусом”, який нібито розпилюють з американських безпілотників. Про з посиланням на оперативні дані групи “Інформаційний спротив” повідомляє народний депутат України Дмитро Тимчук.

“Слідом за «полюванням» на міфічних «снайперів НАТО» в «ДНР» проводиться інформаційна кампанія щодо «американських безпілотних літальних апаратів», які нібито використовують Збройні сили України.
При цьому в середовищі бойовиків поширюються чутки, що ці БПЛА забезпечені розпилювачами якогось секретного вірусу, виведеного в лабораторіях армії США”, – зазначає Тимчук.

Характерно, що слідом за підрозділами терористів “ДНР”, подібні чутки активно поширюються і серед місцевого населення в прифронтових районах окупованої території. Зокрема, до так званого “міністерства держбезпеки ДНР” надходять звернення від громадян із повідомленнями» про подібні безпілотники. “Крім «секретного вірусу», в заявах також активно фігурує нібито розпорошуваний збудник сифілісу”, – ідеться у зведенні “Інфоспротиву”.

Паралельно керівництво “ДНР” підбило підсумки проведеної в березні у Донецьку операції “Нічне місто”, яка була оголошена задля пошуку і знешкодження “українських шпигунів”.

“За підсумками операції під час комендантської години бойовиками були застрелені четверо місцевих жителів (в т.ч. одна жінка) – всі вони були визнані «агентами СБУ і Правого сектора».
Результати операції були визнані успішними, прийнято рішення про проведення подібних операцій в ряді інших населених пунктів – Макіївці, Горлівці та ін.”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
Окупантам в “армії ДНР” не дають м’яса. Пояснюють – “піст”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна