Голова Луганської ВЦА Тука потрапив у ДТП й подякував новій поліції

 

Георгій Тука
голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

(FB)

Досить довго розмірковував: писати чи ні?
Виходячи з того, що все одно інформація потрапить в офіційні зведення МВС, а деякі “письменники” і штатні г*вномети, в разі мого мовчання, подадуть інформацію в неправдивому вигляді, вирішив – треба самому написати.

Отже. Сьогодні (10 квітня) вдень я, з дружиною та донькою, виїжджав із двору [в Києві] і… потрапив у ДТП, зіткнувшись з іншим автомобілем.

Саме зіткнення – дріб’язок (обидва автомобілі не потребують навіть рихтувальних робіт, лише пошкрябане лакофарбове покриття). Проте, викликали поліцію.

Дякую наряду: прибули дуже швидко, я і не очікував. Дуже чемні поліцейські (хлопець із дівчиною) оформили всі необхідні документи і прийняли рішення про те, що винуватцем інциденту є я.
Таким чином, у мене вилучили водійське посвідчення до рішення суду.

Дуже цікаво було спостерігати, на подив молодих поліцейських, за моєю поведінкою: не лаюсь матом, ногами не тупочу, Авакову не дзвоню, посвідченням не розмахую… ) Щиро дякую вам, наша надіє!!! Сподіваюся, що сьогоднішній день і в вашу свідомість додасть трохи оптимізму: далеко не всі можновладці – хами, хапуги і зневажають людей!

* * *

Свідчення того, що я був правий на 100%, вирішивши оприлюднити інформацію про незначне ДТП, в яке я вскочив. Заголовки ЗМІ: “Тука спровоцировал ДТП”, “Тука сознался в нарушении закона”. : )))

Шановні! Аби упередити ваші конспірологічні “дослідження”, мушу зауважити: до відставки Яценюка я не причетний!!!

Читайте також:
Георгій Тука. Народний “губернатор” проти ботоксної блонди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна