Весела бригада Бушуєва “армії ЛНР”: втоплені БТРи, вкладені БМП, збиті БПЛА, стрілянина в кабаках

 

Бойовики на окупованому Донбасі крадуть один в одного зброю, бронетехніку та влаштовують п’яну стрілянину в “кабаках” – чергові приклади протиправної поведінки в незаконних збройних формуваннях описує Головне управління розвідки Міноборони України. Сьогоднішнє зведення ГУР з цього приводу цілком присвячене 7-й окремій мотострілецькій бригаді так званої “армії ЛНР”, що дислокується в Дебальцевому.

“Не дивлячись на заходи, що їх намагається вживати командувач 2-го армійського корпусу (Луганськ) генерал-майор ЗС РФ Євген Никифоров, та чисельні перевірки, залишається на низькому рівні морально-психологічний стан особового складу 7-ї окремої мотострілецької бригади, де на посаді командира поки що перебуває психічно не врівноважений полковник ЗС РФ О. Бушуєв”, – зазначає розвідка.

За даними ГУР, 8 квітня військовослужбовці розвідувальної роти 7 омсбр, де комбригом Бушуєв, викрали з полігону біля міста Торез бронетранспортер БТР-80, що належить роті охорони 5-ї мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу ЗС РФ.

“Командир 5 омсбр полковник ЗС РФ І. Каплій в ультимативному порядку попередив командира 7 омсбр полковника ЗС РФ О. Бушуєва про те, що віддав наказ відкрити вогонь на ураження, якщо його бойову машину не повернуть добровільно”, – повідомляє розвідка.

Слід нагадати, чому розвідрота 7-ї бригади “армії ЛНР” (2 АК) змушена красти бронетехніку в сусідній бригаді “армії ДНР” (1 АК). Як повідомлялося, чотирма днями раніше вояки 7 омсбр на полігоні біля Красного Луча втопили чотири БМП, з яких три потребують довготривалих ремонтно-відновлювальних робіт.

Крім того, повідомляє сайт ГУР МО, 7 квітня під час спроби втечі з гауптвахти в Красному Лучі (“ЛНР”) арештований сержант танкової роти все тієї ж 7-ї бригади Бушуєва заволодів зброєю вартового, але був підстрелений черговим по комендатурі майором ЗС РФ С. Пархомовим.

А 6 квітня командир взводу 1-го батальйону “звитяжної” 7-ї омсбр самовільно залишив місце бойового чергування зі зброєю та вчинив хаотичну стрілянину в розважальному закладі смт Комісарівка (окупована територія Луганщини на півдорозі між Алчевським і Дебальцевим), поранивши місцевого мешканця.

“З огляду на відкрите обурення місцевого населення та чисельні погрози самосуду, у зазначеному населеному пункті введено комендантську годину та посилено комендантські патрулі”, – зазначає ГУР.

Нагадаємо, комбриг 7 омсбр Бушуєв раніше накликав гнів командира корпусу Нікіфорова через втрату бригадою безпілотного літального апарату “Гранат-1” російського виробництва.
Уже після цього командувач 2-го армійського корпусу генерал-майор ЗС РФ Євген Нікіфоров дав негативну характеристику полковнику Бушуєву для вступу в Академію генерального штабу ЗС Росії.

Читайте також:
ГУР: Комісія ЗС Росії на Донбасі шукає, хто зливає
дані про кадрових офіцерів РФ в арміях “ДНР/ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.