ГУР: З початку року на Донбасі знищено більше сотні кадрових російських військових

 

З початку 2016 року в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинуло більше сотні російських кадрових військових. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

“Протягом останнього часу зростає кількість загиблих російських військовослужбовців на території України. При цьому, відповідно до указу президента Росії Путіна, вся інформація про загиблих – секретна. З початку року військовою розвідкою встановлено втрати кадрових російських військових на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. За нашими даними, втрати становлять 103 загиблими і 98 тяжко пораненими”, – заявив Скібіцький, уточнивши, що ці цифри не враховують бойовиків із числа місцевих.

Він підкреслив, що російське командування намагається приховати бойові втрати, списуючи їх на проведення військових навчань на території РФ.

Читайте також:
У мережу виклали “оглядову екскурсію” по мега-кладовищу сепаратистів у Донецьку. ВІДЕО

ГУР: Комісія ЗС Росії на Донбасі шукає, хто зливає дані
про кадрових офіцерів РФ в арміях “ДНР/ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна