Тука очолив список “ворогів азіровщини”

 

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука висловив готовність очолити список ворогів колишньої влади України й надалі боротися проти її проявів.
Таким чином Тука прокоментував новину про те, що організація на чолі з екс-прем’єр-міністром України Миколою Азаровим внесла його до списку “ворогів України”.

“Комітет Азірова” вніс мене до списку “ворогів України”. Від себе хочу додати: я готовий очолити список “ворогів азіровщини”! Ви й ваші прибічники для мене не опоненти, а вороги. Вороги, з якими я боровся, борюсь і буду боротись доти, доки вистачить сил”, – написав голова Луганської обласної ВЦА у “Фейсбуці”.

"Комітет Азірова" вніс мене до списку "ворогів України". Від себе хочу додати: я готовий очолити список "ворогів Азіров…

Опубліковано George Tuka 5 квітня 2016 р.

 
Напередодні “Комітет порятунку України” на чолі з Миколою Азаровим, що включає переважно політиків, які проживають у Росії й переховуються від українського правосуддя, повідомив про формування так званого “списку Грабовського”.
Список названий за іменем адвоката Юрія Грабовського, який захищав у суді російських терористів із ГРУ ЗС РФ Александрова і Єрофєєва, затриманих на Луганщині після скоєння злочину. Грабовський був знайдений убитим на Черкащині.

“Комітет порятунку України” підготував свій “список Грабовського”, куди ми включили тих, хто в тій чи іншій формі несе відповідальність за звіряче і демонстративне вбивство адвоката, за знущання і тортури політв’язнів у катівнях СБУ та МВС України, в таємних в’язницях каральних батальйонів”, – повідомили з Москви.

У переліку вказано імена 22 українських політиків і силовиків, серед них – президент Петро Порошенко, секретар РНБО Олександр Турчинов, віце-спікер Андрій Парубій, колишні генпрокурори Віктор Шокін і Віталій Ярема, керівники СБУ Василь Грицак, МВС – Арсен Аваков, радники міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк та Антон Геращенко, екс-лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош, голова Луганської облВЦА Георгій Тука та інші.

По суті, “список Грабовського” є спробою відповіді на “список Савченко”, складений в Україні для фіксації російських та сепаратистських посадовців і силовиків, винних у викраденні й незаконному засудженні військовослужбовця ЗСУ Надії Савченко.

Читайте також:
Тука: Я сконцентрував у своїх руках всі фінансові потоки в області. Йолопи “шиють” кілерів

Азаров запропонував себе на посаду прем’єр-міністра України замість Яценюка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна