Бойовики на Луганщині втопили чотири свої БМП

 

Протягом 4-5 квітня внаслідок бойових дій навколо промзони біля Авдіївки українська розвідка зафіксувала втрати особового складу в частинах та з’єднаннях 1-го армійського корпусу ЗС РФ. Загинули троє та отримали поранення п’ятеро військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка), що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп, ідеться у зведенні ГУР МОУ.

“Усвідомлюючи небезпеку участі в активних бойових діях, особовий склад намагається уникнути направлення на передові позиції. Збільшується кількість випадків навмисного пошкодження бойової техніки у з’єднаннях 2 АК (Луганськ) ЗС РФ”, – зазначено в повідомленні.

Так, 4 квітня на полігоні в районі Красного Луча (Луганська обл.) під час проведення батальйонного тактичного навчання з подоланням водної перешкоди військовослужбовці 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) втопили чотири бойових машини піхоти, з яких три потребують довготривалих ремонтно-відновлювальних робіт, інформує вітчизняна розвідка.

“У зв’язку з незадовільними результатами перевірки стану бойової підготовки та регулярними надзвичайними подіями в підпорядкованих підрозділах (приховування факту втрати БПЛА, затоплення бойових машин, відкрита непокора підлеглих та їх відмова від виконання наказів), командувач 2-го армійського корпусу генерал-майор ЗС РФ Євген Нікіфоров дав негативну характеристику командиру 7 омсбр полковнику ЗС РФ О. Бушуєву для вступу в Академію генерального штабу ЗС РФ”, – повідомляє розвідка, зазначаючи, що “повернення Бушуєва О.М до Росії для вступу в академію планувалось на кінець квітня ц.р.”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна