Луценко: У новому уряді вирішили залишити тільки два міністерства

 

У День гумору – 1 квітня – голова фракції Блоку Петра Порошенка в парламенті Юрій Луценко пожартував з приводу нібито вже досягнутої угоди щодо формування нового Кабміну.

“Домовленість про новий коаліційний уряд БПП і “НФ” досягнуто. Цьому сприяло значне спрощення структури Кабміну. Відтепер у ньому буде лише Міністерство внутрішніх і Міністерство зовнішніх справ.
Баланс прем’єра Гройсмана і спікера Парубія логічно доповнить тандем Авакова і Клімкіна”, – написав Луценко на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Для розширення коаліції ми також підтримали вимоги “Самопомочі” і вносимо новий склад ЦВК на чолі з Садовим”, – додав він.

Нагадаємо, зараз у Верховній Раді триває пошук способів сформувати нову коаліцію із двох фракцій, яка б внесла на посаду глави уряду висуванця БПП Володимира Гройсмана. Позафракційних депутатів залучають до фракції Блоку Порошенка. Наразі в БПП і “Народному фронті” сумарно 222 депутати (до більшості потрібно ще 4 голоси).

Читайте також:
БПП: Це не “тушкування”, коли депутати від Майдану входять в інші фракції Майдану

У Раді домовилися про нову коаліцію й попередньо поділили портфелі. ШАХМАТКА

Найєм: БПП реанімує політичну корупцію та поняття “тушок”

..

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна