ГУР: Під Авдіївкою – поповнення з Дагестану. Росіяни дають хабарі, щоб лише не на “Промку”

 

Замість загиблих під Авдіївкою бойовиків до незаконних збройних формувань на “Промку” прибуло підкріплення з Дагестану. Про це йдеться у зведенні за 23 березня Головного управління розвідки Міноборони України.

“Встановлено, що для відновлення втрат та доукомплектування бойових підрозділів 1-го армійського корпусу ЗС РФ (так звана “армія ДНР” – “Н”) прибуло молоде поповнення з Республіки Дагестан (Російська Федерація).
З огляду на активні бойові дії у районі н. п. Авдіївка, прибулі російські військовослужбовці всіляко намагаються уникнути розподілення до 11 омсп (11-го окремого мотострілецького полку “Восток” “армії ДНР”), у т. ч. шляхом підкупу офіцерів кадрового органу штабу корпусу”, – йдеться в повідомленні ГУР МО.

Читайте також:
“Сталінград” оточеної промзони Авдіївки: у нас 5 поранених, у “сепарів” 5 убитих

Також, інформує ГУР, підтверджено чергові факти перекидання з території Росії особового складу, постачання озброєння, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів для потреб 2 АК (Луганськ) ЗС РФ до населених пунктів:
Антрацит – три 122-мм РСЗВ “Град”, три БТР, два паливозаправники, два вантажні автомобілі з боєприпасами, три автомобілі з особовим складом (60 військовослужбовців);
Свердловськ – п’ять 122-мм РСЗВ “Град”.

Напередодні розвідка доносила про те, що 20 березня в Краснодон із Росії прибули три БТР, два бронеавтомобілі “Тигр”, два паливозаправники, три вантажні автомобілі з боєприпасами.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна