“Заградзагони ДНР”. При спробі дезертирувати з-під Авдіївки бойовик убитий російським офіцером

 

Офіцер збройних сил Росії у лавах незаконних збройних формувань на Донбасі вбив одного з бойовиків, який мав намір здатися українським військам. Про це йдеться в сьогоднішньому зведенні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

“У зв’язку зі значними втратами та небезпекою участі в бойових діях наступального характеру продовжує падати рівень морально-психологічного стану російських військовослужбовців 1 АК ЗС РФ (1-й армійський корпус – так звана “армія ДНР” – “Н”), які перебувають на передових позиціях.
19 березня ц.р. з району промислової зони н.п. Авдіївка дезертирувало сім військовослужбовців 11 омсп (Макіївка). При спробі здатися в полон силам АТО один з дезертирів був вбитий російським офіцером”, – повідомила українська розвідка.

Нагадаємо, що промзона Авдіївки, зайнята українськими військовими 23 лютого, в останні тижні є найгарячішою точною на карті АТО.
З боку НЗФ в обстілах та збройних зіткненнях беруть участь бойовики 11-го окремого мотострілецького полку “Восток” (11 омсп 1 АК).
13 березня “Новинарня” повідомляла, що два російські офіцери – командири батальйонів 1 11 омсп, написали рапорти про дострокове розірвання контрактів та заявили намір повернутись до Росії. Причинами такого кроку стали значні втрати, яких в останні дні зазнали терористичні війська під Авдіївкою, а також викриття російських найманців розвідкою України.

Читайте також:
Розвідка виявила бурятського майора
на чолі батальйону спецпризначення “армії ДНР”

Росія відновлює боєздатність “ДНР” своїми внутрішніми військами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна