“Небойові втрати”. У Харкові на вокзалі донеччанин зарізав насмерть одного армійця і поранив іншого

 

У Харкові правоохоронці затримали мешканця Донецької області за підозрою у вбивстві військового та пораненні ще одного військовослужбовця.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління поліції в Харківській області, трагедія сталася в ніч на 21 березня.

О 0:40 під час патрулювання Південного вокзалу Харкова наряд патрульної поліції почув крики.
Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що чоловік завдав ножових поранень двом громадянам та намагався зникнути з місця події. Зловмисника було затримано.

Як виявилось, двоє знайомих військовослужбовців віком 24 та 30 років проводили вільний час у кафе. До них приєдналися двоє чоловіків 30 та 37-років.

“Під час вживання спиртних напоїв між учасниками застілля виник конфлікт”, – зазначають у поліції.
30-річний підозрюваний дістав розкладний ніж та почав бити ним військових.

30-річний постраждалий військовослужбовець від отриманих ушкоджень помер на місці сутички. 24-річного військовослужбовця з різаними ранами живота та плеча доставлено до лікарні.

Речові докази вилучені. Слідчим відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.2 ст.15, ч.2 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі, передає УНІАН.

Читайте також:
Генштаб: “небойові” втрати Збройних сил з початку АТО – 320 осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна