Банкова спростувала чутки про можливе призначення Ахметова і Бойка на ОРДЛО

 

Глава адміністрації президента України Борис Ложкін спростував чутки про можливе призначення керівниками окупованих територій Донбасу олігарха Ріната Ахметова та лідера фракції “Опозиційного блоку” у ВР Юрія Бойка.

“Я чув ці плітки ще влітку 2014 року. У мене немає ніяких підтверджень, що це хоч якось відповідає дійсності. Я не брав жодного разу участі в обговоренні таких планів ні щодо одного, ні щодо іншого. Можливо, хтось хоче, щоб так було”, – сказав Ложкін в ефірі “Радіо Вєсті”.

“Я думаю, що поки не будуть виконані Мінські угоди, в принципі, цей сценарій, неважливо з яким прізвищем, не може бути реалізований” , – додав голова адміністрації Порошенка.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що кандидатури Ахметова і Бойка розглядаються як компроміс Києва й Москви щодо керівництва на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Про це написав тижневик “Дзеркало тижня”.
Рінат Ахметов фактично підтвердив бажання обійняти таку посаду, Юрій Бойко – не заперечив цю можливість.

Читайте також:
Найєм: Призначення Ахметова і Бойка в ОРДЛО
перетворить ці області на плацдарм нової Партії регіонів

Лідери сепаратистів прокоментували ідею призначити на їхні місця Ахметова й Бойка

Поставити Ахметова і Бойка головами ОРДЛО запропонували
європейські партнери, – Безсмертний

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.