Розрекламована в Брюсселі НАЗК не може обрати голову

 

Члени Національного агентства з питань запобігання корупції сьогодні не змогли між собою обрати голову НАЗК. Про це в соцмережі повідомив представник комісії з обрання членів НАЗК Віктор Таран.

“Епопея із НАЗК продовжується. Сьогодні після двох годинних дискусій обрані керівники Агенства не змогли визначити між собою голову та розійшлися на перерву.
Сподіваюся, наступного засідання Руслан Рябошапка, Руслан Радецький, Олександр Скопич та Наталя Корчак проявлять більше конструктиву”, – зазначив Таран.

Нагадаємо, 16 березня комісія з обрання членів Національного агентства з питань запобігання корупції змогла обрати двох членів цього органу. Таким чином, НАЗК укомплектований чотирма членами з п’яти, що дає можливість почати роботу нацагентства.
На п’яту посаду оголошено конкурс в зв’язку з тим, що народний депутат Віктор Чумак відмовився працювати в агентстві.

Президент Петро Порошенко сьогодні повідомив ЄС про дообрання мінімальної необхідної кількості (двох) членів НАЗК під час свого візиту до Брюсселя.
Водночас, підкреслює “Європейська правда“, у відповідності до шостого звіту з виконання Україною вимог Плану дій з візової лібералізації, НАЗК повинна отримати керівників та повноцінно запрацювати.

Читайте також:
Брюссель: Україна зробила потрібні кроки для безвізового режиму.
Фінальне рішення – 10 червня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна