З полону бойовиків звільнено ще трьох українців

З полону бойовиків сьогодні, 15 березня, звільнили ще трьох українців. Про це повідомила у своєму “Фейсбуці” уповноважений президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

“Дуже хороші новини. Завдяки зусиллям президента, СБУ, нашої мінськоі гуманітарноі групи і ЗСУ тільки-но звільнено ще трьох наших героїв! Військові Григорій Завізіон і Петро Єрошевич та цивільний Вадим Петренко.
Їх утримували в полоні більше року”, – написала Геращенко.

За її словами, з ініціативи президента Петра Порошенка звільнені з полону хлопці пройдуть лікування в одній із київських клінік.

Дуже хороші новини. Завдяки зусиллям президента, СБУ , нашоі мінськоі гуманітарноі групи і Міноборони тільки- но звільне…

Опубліковано Iryna Gerashchenko 15 березень 2016 р.

Як писала Новинарня, раніше Геращенко повідомила, що українська сторона вимагає негайного звільнення усіх 129 заручників, які залишаються у полоні бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі після низки обмінів.

Читайте також:
Геращенко передала в міжнародні організації докази того, що “ДНР/ЛНР” – терористи

Україна готова на компроміс із “сепарами” для звільнення 25 хворих полонених

“Підвал” Луганська. Репортаж і ФОТО з місць, де тримають українських бранців

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна