В Україні заборонено до показу 430 російських фільмів. Поповнюється бан телеканалів

 

В Україні заборонені до показу понад 430 російських фільмів. Про це в інтерв’ю “Урядовий кур’єр” заявив голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

“Є певні речі, які на законодавчому рівні потребують вдосконалення, щоб зняти бурхливі дискусії навколо цього питання. В законі є неточності, які ускладнюють або навіть унеможливлюють його виконання. Але робота не припиняється — зараз понад 430 фільмів заборонено”, – сказав Іллєнко.

Варто зазначити, що напередодні Національна рада з питань телебачення та радіомовлення заборонила 15 російських телеканалів, в їх числі: “Совершенно секретно”, “Кто есть кто”, “Шансон-ТВ”, “Парк развлечений”, “Мир сериала”, “Авто плюс”, “Кухня ТВ”, “КХЛ”, “Наука 2.0”, “Моя планета”, “Телекафе”, “Боец”, “Время: далекое и близкое”, “Настоящее Страшное Телевидение” (“НСТ”) і “Сарафан”.

Читайте також:
МЗФ Росії визнав, що рупори Кремля потрапляють під заборону не лише в Україні

МінСтець продовжує відновлювати українське мовлення на “білі плями” Донбасу

В “ДНР” зачищають телемережі. Бояться “екстремістських блоків” на каналах з України – “Піксель”, RuMusic i “Футбол”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна