В Одесі розстріляли інкасаторську машину, є загиблі

 

У центрі Одеси сьогодні, 10 березня,з ввечері невідомі розстріляли інкасаторську машину. За попередньою інформацією, є двоє загиблих та один поранений.

Як повідомляє Думська.net, нападу піддалася інкасаторська служба “Райффайзен банку Аваль”. За словами начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Андрія Костюка, злочин стався біля магазину на перетині вулиць Преображенської і Пантелеймонівської, передає УНІАН.

Бандитів було троє.
Інкасаторський мікроавтобус зупинився біля магазину, працівники пішли за грошима. У цей час до машини підійшли двоє людей та розстріляли водія. Коли інкасатори вибігли з магазину, злочинці замкнулися в авто. Почалася стрілянина, і куля поцілила в третього бандита, який, мабуть, стояв на варті.

За уточненою інформацією, всі злочинці зникли.

Обидва вбиті – працівники інкасаторської служби: охоронець і водій.

“Я можу лише сказати, що є два трупи. На даний момент встановлюються особи загиблих. І є один поранений інкасатор, який був госпіталізований. Зараз працюють експерти і слідчо-оперативна група”, – повідомив Андрій Костюк.

У місті запроваджено план “Перехоплення”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна