Азаров запропонував себе на посаду прем’єр-міністра України замість Яценюка

 

Екс-прем’єр-міністр України Микола Азаров висловив бажання повернутись на посаду та запропонував парі нинішньому главі уряду Арсенію Яценюку.

“Яценюку. Пропоную парі. Міняємось місцями, ти їдеш куди хочеш. Я займаю твоє місце.
За два роки відновлюю все, що ти зруйнував, збільшую зарплати і пенсії настільки, наскільки ти зменшив, знижую тарифи настільки, наскільки ти збільшив, повертаю країні стабільність, яку ти не зміг забезпечити. Гарантую Україні мир, який ти в неї відібрав.
Словом, роблю все навпаки тому, що робив ти. І пропоную через 2 роки публічно оцінити результат. Упевнений, у виграші буду не тільки я, а й весь народ України”, – заявив Азаров у соцмережі.

“Чи вистачить у тебе сміливості прийняти цей виклик – подивимося. Відповідь за народом України”, – резюмував колишній голова Партії регіонів, звертаючись до Арсенія Яценюка.

Яценюку Предлагаю пари. Меняемся местами, ты уезжаешь куда хочешь. Я занимаю твое место. За два года восстанавлива…

Опубліковано Николай Азаров 10 березень 2016 р.

 

Нагадаємо, Микола Азаров у 2002-2005 рр. працював першим віце-прем’єром і міністром фінансів, обіймав ці самі посади в 2006-2007 рр., а з березня 2010-го до 28 січня 2014 року був прем’єр-міністром України.
Саме Азаров і Янукович призупинили підготовку до укладення угоди про Асоціацію з ЄС, що призвело до Євромайдану. Після Революції Гідності Азаров виїхав до Росії й очолив там так званий “Комітет спасіння України”. Проти Азарова в Україні порушено кримінальні справи, його розшукують правоохоронні органи України.

В одному з останніх постів у “Фейсбуці” Микола Азаров заявив, що Україні “потрібен мир і нове керівництво країни”, закликавши до відставки уряду, президента, дострокових виборів парламенту тощо.
За його словами, керівництво ЄС розігрує проти України “турецький сценарій”, за яким Україну в Європі не чекають протягом 50 найближчих років.
А “дедалі частіші обстріли району Горлівки й Донецька військовими підрозділами київського режиму, провокації (…) біля російського посольства, відновлена ​​блокада російських транзитних перевезень через територію України, заклики Тимошенко й Ляшка оголосити війну Росії, пропаганда в київських ЗМІ про нібито морських піхотинців з Росії в районі Маріуполя”, за висновком Азарова, – це намагання київського “режиму відвернути увагу населення від своїх внутрішніх і зовнішніх провалів”, підвищення тарифів та ін.
Такожнедавно Азаров заявив, що з часом світ визнає Крим частиною РФ (“за фактом уже все відбулося, кримчани жити з цим бандерівським режимом не захотіли”, і ставити питання про повернення півострова Україні недоцільно.

Читайте також:
Апеляційний суд Києва визнав незаконним арешт пенсії Азарова,
для якого це “єдине джерело існування”

Три сценарії Кабміну: з Яценюком, новим прем’єром, перевиборами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна