Мерія столиці подарувала житло родинам 20 загиблих в АТО киян

 

Мер Києва Віталій Кличко вручив сертифікати на квартири 20 родинам загиблих киян-воїнів АТО. Про це повідомили в прес-службі міського голови.

“Я вдячний багатьом киянам, які захищають незалежність нашої країни на сході. Велика шана всім тим, хто з честю відстоює звання захисника України. На жаль, не всі воїни повертаються живими. І ми повинні шанувати їхній подвиг і їхню пам’ять не тільки словами, а конкретними справами. Тому сьогодні ми передаємо 20 квартир родинам загиблих киян-воїнів АТО”, – зазначив мер столиці.

Він подякував батькам загиблих героїв-киян, які виховали своїх синів справжніми патріотами і захисниками. “Ми дуже вдячні вам за ваших синів, за ваших чоловіків. Ми всі перед вами у боргу. Це найменше, що ми можемо для вас зробити”, – зазначив Віталій Кличко, вручивши сертифікати на житло.

Читайте також:
У день “нормандської” зустрічі бойовики “замалювалися” вогнем із двох “градів”.
Сили АТО б’ють у відповідь. Є загиблі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна