Геращенко: У полоні в бойовиків залишаються 129 українців. Треба тиснути на Путіна

Українська сторона вимагає негайного звільнення усіх 129 заручників, які залишаються у полоні бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі після низки обмінів.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написала уповноважений президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

“Українська сторона вимагає негайного звільнення всіх бранців – а їх тепер залишається 129. Ця тема буде ключовою під час наступного раунду роботи гуманітарної підгрупи у Мінську”, – зазначила народна депутатка Геращенко, яка є учасником мінських переговорів від України.

Ірина Геращенко зауважила, що президент України продемонстрував гуманізм, помилувавши двох росіян задля звільнення наших героїв – Марії Варфоломеєвої і Андрія Гречанова (кіборг “Рахман”).

“Він (Порошенко) подав приклад Путіну, судилища якого засуджують сьогодні невинних – Сенцова, Кольченка, Надію Савченко, інших…
І ми апелюємо до світу – тиснути на Путіна, бо ключ від всіх в’язниць, де утримують українців – в його кишені, насправді”, – підкреслила Геращенко.

Читайте також:
Геращенко передала в міжнародні організації докази того, що “ДНР/ЛНР” – терористи

Україна готова на компроміс із “сепарами” для звільнення 25 хворих полонених

“Підвал” Луганська. Репортаж і ФОТО з місць, де тримають українських бранців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна