Новонародженим малюкам у Криму виписують повістки до армії

 

Новонародженим малюкам у Криму виписують повістки до армії. Це не жарт, а повідомлення офіційного сайту “міністерства юстиції” окупованої Росією Автономної республіки Крим.

Ідеться про так звані “урочисті обряди реєстрації народження хлопчиків “Росії славні сини”, приурочені до російського Дня захисника Вітчизни. З нагоди святкового для РФ дня 23 лютого ці обряди провели відділи РАЦС колабораційного “мін’юсту”.

“У Сімферопольському районному відділі РАЦС урочисто зареєстрували народження трьох хлопчаків. Перший державний документ, свідоцтво про народження, юним жителям району вручив підполковник Сергій Глускер. Представник відділу військового комісаріату Республіки Крим по Сімферопольському району вручив майбутнім захисникам Вітчизни “Повістки на 24 січня 2032 року”, – ідеться в офіційному повідомленні.

“Молоді тата й мами урочисто виголосили клятву батьків, адресовану своїм дітям”, – додає прес-служба.

Урочисті обряди реєстрації новонароджених “Росії славних синів” за участю представників окупаційної армії та поліції відбулися також у містах Сімферополь, Феодосія, Євпаторія, Алушта, Армянськ, у Білогірському, Джанкойському, Кіровськ, Красногвардійському, Красноперекопському, Роздольненському районах.

Щоразу немовлят “вітали” представники відділів військових комісаріатів та ветерани бойових дій російської й радянської армії.

Читайте також:
Річницю “російської весни” в Керчі відзначили з мапою РФ,
на якій немає окупованого Криму

Російська воєнщина облаштовує біля кордонів України
шість перевалочно-логістичних комплексів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна