Поліція готується оголосити в розшук водія “шаленого BMW”, який не з’являється на допити

 

Водій “шаленого BMW” Ростислав Храпачевський, котрий під дією алкоголю тікав від поліцейської погоні 7 лютого, переховується від слідства з метою уникнення відповідальності й може бути оголошений в розшук. Про це в соціальній мережі повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

“Сьогодні він (Хропачевський) втретє не з’явився на допит до слідчих Нацполіції”, – зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, у ніч на 7 лютого в Києві патрульні поліцейські під час переслідування автомобіля BMW, що значно перевищував швидкість і створював небезпеку для навколишніх, відкрили по ньому вогонь із табельної зброї. У результаті смертельне поранення отримав один із пасажирів, 17-річний Михайло Медведєв.
Постріли, здійснені копом Сергієм Олійником упритул – по лобовому склу BMW, та публічне розслідування цієї справи прокуратурою спричинили неабиякий резонанс у суспільстві. Ідеться про погіршення оцінки роботи нової поліції. Олійнику оголошено підозру. Водночас у кількох містах відбулися мітинги на підтримку поліції.

Читайте також:
Справа шаленого BMW: водію оголошено підозру,
копа-стрільця беруть на поруки нардепи

Шкіряк нагадує, що недавно Хропачевському, який впродовж 40 хвилин тікав від поліції по Києві на швидкості 120 км/год, було оголошено першу підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.342 ККУ.

“У зв’язку з грубим нехтуванням Хропачевським норм чинного законодавства, а також очевидної вірогідності того, що він може переховуватися від слідства, Нацполіція здійснить всі необхідні законні заходи щодо примусового доправлення Хропачевського на допит.
Не виключено, що в найближчий час його буде оголошено в розшук”, – наголосив радник глави МВС.

Водій БМВ Ростислав Хропачевський, котрий під дією алкоголю і наркотиків став винуватцем трагедіі, що сталася 7 лютого, …

Опубліковано Зоряном Шкиряком 26 лютого 2016 р.

Прокуратура “шиє” копу, який стріляв по BMW,
перевищення службових повноважень і вбивство

Поліція випустила в шалене BMW не 77 куль, а 34.
Прокуратура ж іде “шляхом таврування”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна